cazi hidromasaj sundance calitate

Multe cazi cu hidromasaj arata bine la exterior, dar interiorul face diferenta. Nu este ușor sa ii spuneti unui consumator care este diferenta intre o cada cu hidromasaj performanta si o cada cu hidromasaj low-cost, cand marea majoritate vede la fel. Dar există diferențe mari intre un jacuzzi ieftin si o cada cu hidromasaj de calitate.

Piața cazilor cu hidromasaj este la fel ca si piața auto, în trei segmente: calitate inferioara/ low-cost, calitate acceptabila/ middle-class si calitate superioara- premium.

 

Calitate superioara – Jacuzzi Premium

calitate jacuzziSegmentul premium. Din acest segment, fac parte cei mai mari producatori din lume, toti din SUA, cu peste 30 ani de experienta in industria cazilor cu hidromasaj. Toate cazile cu hidromasaj ale acestor producatori sunt fabricate astfel încât doar cel mai bun este suficient de bun, cele mai bune materiale pentru realizarea structurii, a cuvei, pompelor, componentelor electronice, panourilor, pentru a se asigura ca toate aceste cazi cu hidromasaj profesionale vor avea o durata de viata cuprinsa intre 25-30 ani!

Izolare adecvata pentru eficienta energetica maxima in conditii extreme de functionare. Eficiența maxima a pompelor, incalzitorului, etc. Concentreaza-te pe ceea ce este cel mai important aspect de fapt: hidromasajul. Marimea cazii, numarul de pompe si numarul jeturilor nu sunt relevante in acest segment. Hidromasajul perfect este ceea ce conteaza. Testati o astfel de cada pentru a simti diferenta!

Cazile cu hidromasaj Premium sunt vândute exclusiv de către distribuitori autorizati/distribuitori în domeniul piscinelor cu vechime pe piata locala care nu isi vor inchide niciodata afacerea pe perioada iernii, sau sa dispara de pe piata dupa 1-3 ani de activitate si care va pot ajuta in cazul in care intervine o problema de service.

Piesele de schimb sunt disponibile în întreaga lume și de mulți ani, astfel încât, chiar dacă distribuitorul/dealer-ul de la care ati cumparat o cada cu hidromasaj dispare de pe piata, veti gasi intotdeauna piese de schimb sau service.

În acest segment, nu o sa aveti batai de cap ca si consumator, atunci când știți că puteți sa apelati oricand la niste profesionisti.

 

Calitate acceptabila – MiddleClass

Segmentul mediu: Se produc aceste cazi cu hidromasaj în mod normal în SUA, de catre producatori mici, de multe ori afaceri de familie, cu un accent pe preț redus menținând în același timp fiabilitate.

Pentru a menține prețul în jos, acesti producatori aleg să cumpere componente gata fabricate de la principalii producători de echipamente si accesorii și apoi le asambleaza pe cuva cazii fabricata de ei (segment numit cazi cu componente asamblate în SUA).

În acest segment, veti intalni un număr mai mic de pompe, capacitate mai mica de tratament și materiale ieftine, în scopul de a menține prețul în jos. Ex. Cabinetul exterior al cazii (panouri din plastic) este de calitate slabă, iar dupa cinci sau șase ani de expunere in exterior la razele solare, se vor decolora complet.

Durata medie de viață a acestor cazi este de obicei cuprinsa intre 5-15 ani, în funcție de producător și de servicii. Aceste cazi cu hidromasaj sunt vândute de fapt doar în magazinele de specialitate alaturi de piscine si alte produse cu tematica, dar sunt, de asemenea, ofertate si de catre anumite companii din domeniul construcțiilor.

Calitate inferioara- LowCost

cazi cu hidromasaj ieftineSegmentul inferior sau de discount este caracterizat mai ales de cazile produse in China, sau de mici producatori cu o vechime pe piata de doar cativa ani și cu un accent pe producție cat mai ieftina posibila.

Aceste cazi au un grad de izolare scăzută sau chiar deloc, cuva cazii este, de obicei, de calitate proastă ducand la un risc mare de exfoliere si la incluziuni de aer pe suprafata acesteia, pe termen lung. Aceste cazi vin standard cu multe pompe de putere mare care consuma foarte mult și nu oferă un flux mare din cauza ca sunt de proastă calitate/proiectare, au o mulțime de jeturi, ceea ce face dificil obținerea unei presiuni eficiente în scaunele de masaj, iar accesorii de genul TV sunt comune, dar sunt lucruri care au durata de viata foarte scurta – mai ales pentru acest tip de cazi de exterior.

Durata medie de viață a acestor cazi este în mod normal de 1-5 ani, în funcție de producător și de servicii.

Aceste cazi de calitate inferioara sunt de obicei vândute prin intermediul constructorilor, ceea ce face foarte dificil obținerea pieselor de schimb și a service-ului pe o perioada de câțiva ani, mai ales atunci când produsele sunt adesea întrerupte din productie și capacitatea de a rezolva problemele de service este strict limitată în viitor.