Jacuzzi sau jacuzi? Jacuzzi!

Jacuzzi este o cada, o piscina mica cu hidromasaj. Un mic bazin prevazut cu jeturi (duze) de apa sub presiune, apa ce creeaza vartejuri relaxante. Acestea sunt definitii de DEX pentru jacuzzi. Forma incorecta jacuzi este destul de intalnita. Dar, indiferent ca scriem jacuzzi sau jacuzi, cu totii avem in minte un singur lucru: relaxare! Relaxarea cu apa se numeste hidroterapie cu jacuzzi.

 

880 jeturi jacuzzi

Cazi cu hidromasaj

Cazi cu hidromasaj este termenul preferat imprumutatului jacuzzi. In domeniul cazilor prevazute cu jeturi de apa, Sundance Spas exceleaza! Practic, Sundance® Spas este recunoscut ca cel mai mare producator de spa-uri jacuzzi exterior din lume.

Fiind cel mai mare producator de spa-uri jacuzzi din acril din lume, SundanceSpas poarta responsabilitatea de a furniza permanent cel mai bun hidromasaj. Mai mult decat atat, Sundance ofera hidroterapie – o combinatie perfecta de caldura, masaj si sentiment de plutire, toate menite sa confere deconectarea de la bruiajul cotidian. SundanceSpas are solutia perfecta pentru conceptul: Spa la tine acasa…

Apa vie, pentru hidromasaj datator de viata!

Nu va preocupati de calitatea apei intr-un spa Sundance® , am avut noi grija sa simplificam totul. Sistemul MicroClean® Water Management impreuna cu Dynamic Flow™ si tehnologia cu ultraviolete CLEARRAY® combina optim filtrarea, recircularea si tratarea apei cu UV conferind spa-urilor Sundance intretinea facila a unei ape cristaline cu un minim de produse chimice.

Inima fiecarei cazi din seriile 880 si 780 este pompa de filtrare care proceseaza 190.000 litri de apa pe zi. Da, da, cifra nu este gresita, cazile Sundance filtreaza de 7 ori mai multa apa pe minut decat orice cada din lume, consumand mai putina enegie. Retineti 190.000 litri pe zi adica 190mc (metri cubi)!

hidroterapie-jacuzziApa este absorbita prin skimmerul Slipstream, care indeparteaza rapid impuritatile de pe suprafata apei. Imputitatile ajung rapid in compartimentul de filtrare neavand timp de sedimentare.

In final apa este trecuta prin filtrul exclusiv MicroClean care asigura o apa curata cu un minim de intretinere, oferindu-va voua mai mult timp de relaxare..