jacuzzi-exterior

Utilizarea unui jacuzzi poate avea un impact pozitiv asupra sănătății și bunăstării dvs., cu condiția să urmați câteva reguli pentru a asigura atât siguranța proprie, cât și pe cea a familiei și  prietenilor dvs. Accentuarea siguranței jacuzzi-ului va spori bucuria și va elimina posibilitatea producerii unor neplăceri sau accidente. Având în vedere acest lucru, iată câteva reguli de siguranță pe care orice proprietar de jacuzzi ar trebui să le respecte.

Timpul potrivit, temperatura potrivită

Cu toate că petrecerea timpului într-un jacuzzi este o experiență minunată, statul pe o perioada prea îndelungată în apă sau la o temperatură prea ridicată poate provoca probleme de sănătate. Majoritatea experților vă recomandă să petreceți nu mai mult de 15-20 de minute în jacuzzi.

Păstrați temperatura apei din jacuzzi nu mai mare de 40 grade C. Majoritatea utilizatorilor de jacuzzi preferă temperaturi cuprinse între 38 grade C și 39 grade C.

Limitați timpul petrecut în jacuzzi pentru copiii sub vârsta de 10 ani până la 5-10 minute și setați temperatura apei la nu mai mult de 35 grade C.

Înainte de a utiliza un jacuzzi, femeile însărcinate ar trebui să consulte medicul pentru a afla dacă este recomandabil.

De asemenea, persoanele cu afecțiuni cardiace, hipertensiune arterială sau alte afecțiuni medicale grave nu ar trebui să intre într-un jacuzzi fără acordul medicului.

Evitați consumul de alcool

Consumul de alcool trebuie evitat atunci când se utilizează un jacuzzi.

Hidratarea este importantă, așadar combateți efectele transpirației prin consumul de apă (în sticle sau cupe de plastic, deoarece sticla reprezintă un pericol în jurul jacuzzi-urilor).

Fiți precauți cu privire la efectele medicamentelor eliberate pe bază de prescripție medicală. Când vorbim de medicamente care pot provoca somnolență, evitați utilizarea unui jacuzzi deoarece efectul poate fi intensificat prin imersie în apă caldă. Dacă aveți îndoieli referitoare la compatibilitatea unui medicament cu utilizarea jacuzzi-ului, consultați un medic.

Creați un spațiu sigur

Trebuie să aveți un sistem de închidere pentru a vă asigura că micuții dvs. nu au acces la jacuzzi în timp ce sunt nesupravegheați.

Trebuie să asigurați capacul jacuzzi-ului atunci când acesta nu este utilizat.

***

Atunci când utilizați un jacuzzi, puneți întotdeauna pe primul loc siguranța. Asigurați-vă că familia și prietenii dvs. respectă regulile de mai sus pentru a menține experiența utilizării jacuzzi-ului drept una sigură și plăcută.

Nu dețineți încă un jacuzzi? Consultați aici (http://sundance-spas.ro/cazi-cu-hidromasaj-spa/) oferta noastră pentru a va alege modelul preferat.