Începeți-vă “stilul de viață” Sundance Spas în mod corect, știind care sunt cele 3 greșeli pe care trebuie să le evitați atunci când cumpărați un jacuzzi.

Greșeală nr. 1: Amplasarea jacuzzi-ului într-un loc necorespunzător

Atunci când cumpărați un jacuzzi, primul lucru care vă vine în minte este locul în care îl veți amplasa. Poate vă doriți un loc care este plăcut din punct de vedere estetic, însă uneori concentrându-vă doar pe acest lucru nu este cea mai bună opțiune. Este important să vă gândiți cum veți utiliza jacuzzi-ul, astfel încât să îl puteți amplasa într-un loc accesibil tuturor, mai ales dacă locuiți într-un climat cu temperaturi foarte scăzute.

Pentru a utiliza jacuzzi-ul pentru distracție sau pentru a găzdui întâlniri cu familia și prietenii, luați în considerare o zonă spațioasă din curtea dumneavoastră unde puteți folosi și decor pentru petrecerile organizate, cum ar fi mese și scaune. Pentru timpul petrecut în scopul relaxării în jacuzzi, alegeți o locație mai intimă din curte, cum ar fi o zonă izolată cu un gard înalt.

Greșeala nr. 2: Alegerea unui jacuzzi în funcție de prețul mic

Prețul este un element important de luat în considerare atunci când cumpărați un jacuzzi, însă cumpărarea unui jacuzzi cu un preț scăzut ar putea duce la o investiție mai mare sub forma unor cheltuieli suplimentare de întreținere și reparații pe termen lung.

Cel mai bun lucru atunci când achiziționați un jacuzzi de calitate este cunoașterea faptului că posibilitatea petrecerii timpului de calitate împreună cu cei dragi în propria curte se va putea desfășura pe o perioadă îndelungată.

Greșeala nr. 3: Alegerea neinspirată a furnizorului

Alegerea furnizorului potrivit este la fel de importantă ca și alegerea jacuzzi-ului. Pentru a evita o mare dezamăgire, trebuie să căutați furnizori certificați, care importă jacuzzi-uri de înaltă calitate, cu o activitate îndelungată în domeniu și care oferă o garanție solidă.