Cum alegem cada cu hidromasaj ideala?

Secretul bailor cu hidromasaj: caldura, apa, masaj. Stare generala de plutire, muschi relaxati, sangere circula cu efort minim, corpul se oxigeneaza din belsug. Cazile cu hidromasaj relaxeaza tesuturile, desting vasele sanguine, iar elementele nutritive ajung la destinatie foarte usor.

Regula de aur: nu pierdeti din vedere in nici un moment scopul cautarii dumneavoastra: un spa cu hidromasaj de calitate superioara. Pe parcursul cautarii, veti fi coplesit de fel si fel de informatii tehnice, complet irelevante. Cautati o cada care va ofera hidromasaj, nu va pierdeti focusul. Incercati produsul oferit, intrebati clientii care au o cada similara (cereti portofoliul dealer-ului). Cumparati un produs pentru 10-15 ani, cu valoarea apropiata cu a unei masini. Masinile se testeaza. Si cazile la fel!

Cereti reprezentantului de vanzari sa va faca o prezentare a produselor si a brandului de spa expus. Aveti rabdare si ascultati ce are de spus, puteti invata multe lucruri noi. El va va ajuta sa alegeti ce este mai potrivit nevoilor dvs. Puneti intrebari, spuneti ce va ingrijoreaza: intretinere, service, piese de schimb.

In urma prezentarii si discutiei cu reprezentantul, ati conturat un posibil model potrivit. Acum, ca decizia este la dvs., faceti urmatoarele verificari:

1. Testati hidromasajul

Nu va fie rusine sa testati o cada, este un lucru perfect normal. Daca totusi nu am reusit sa va convingem sa faceti un test, incercati macar cu mana din exterior fiecare jet, efectul sau.

ATENTIE: nu cautati jeturi puternice, cautati „jeturi inteligente”. Nu cautati „tortura”, cautati relaxare, masaj. Un jet bun de hidromasaj relaxeaza mana, nu o rupe sau invineteste. Stiati ca la cazile din seria 880 de la SUNDANCES PAS, simuleaza masajul profesional; in plus jeturile nu au elemente in miscare? Toate efectele produse de jet: pulsare, rotire, alternare se realizeaza din fenomene hidrodinamice. Aceste jeturi nu se vor bloca niciodata.

ATENTIE: Nu picati in capcana celor 1001 de jeturi, pompe si kilowati ! Numarul de jeturi, numarul de pompe, monofazate, trifazate sunt irelevante. Discutam de hidromasaj, nu este concurs de cine da mai multe gauri, pune mai multe pompe pe mai multe faze. Orice producator mare din lumea asta poate pune o pompa si 100 de jeturi in plus, dar daca nu este nevoie nu le pune

2. Testati ergonomia

jacuzzi idealAlegeti in showrooom modelul pentru dvs. si intrati in el fara apa. Asezati-va pe fiecare loc. Stati comod? Se potriveste fiecare loc formelor dvs.? Verificati unde ar fi nivelul apei? Nu este prea adanca cada, aveti nevoie de o cada cu nivelul apei mai mic?

3. Verificati dotarile

Fiecare cada are o serie de dotari: cromoterapie, aromaterapie, cascade, linie audio etc. Nu uitati regula de aur, cautati hidromasaj! Verificarea dotarilor se face numai daca hidromasajul a fost satisfacator. Menirea dotarilor este ca hidromasajul sa se realizeze intr-un ambient cat mai confortabil.

4. Evaluati cada

Cercetati cada in ansamblu si apoi in detaliu. Care este sentimentul pe care vi-l inspira ? Este un produs solid, realizat cu atentie la detalii, sau este un produs care sa-ti ia ochii, dar de calitate indoielnica? Bateti, ciocaniti, desfaceti capace, rotiti de robineti, miscati jeturile, faceti orice credeti ca sa puteti sa evaluati mai corect produsul. Verificati cat de gros este acrilul din care este realizata cada, apasati cada din interior in zona locurilor de sezut, se indoaie se misca ? Este foarte important ca acest material sa fie extrem de rigid, el confera stabilitate si rezistenta in timp.

In regula: ati parcurs acesti pasi, ati ascultat reprezentantul de vanzari, ati cautat pe internet referinte despre producator/brand, model de cada, ati verificat seriozitatea firmei reprezentant, ce ar mai fii de zis?

Este foarte important sa aveti incredere in firma de la care cumparati. Reprezinta un brand de renume? Are showroom, pot vedea si incerca produsele? Cereti referinte. Intrebati de service si piese de schimb  – este important pentru confortul dvs. psihic, stiti ca sunteti asigurat in caz de probleme.