Despre noi

Produsele Sundance Spas sunt distribuite in Romania de catre SC Hydroline SRL.

SC Hydroline SRL a obtinut exclusivitate pentru distributia produselor Sundance Spas California inca din anul 2006. De atunci principalul obiectiv al nostru a devenit formarea si instruirea continua a personalului tehnic de instalare, service si vanzari. Participam la toate evenimentele internationale organizate de catre Sundance Spas in acest scop. Prin urmare, daca va numarati printre clientii nostrii puteti fi sigur ca aveti de a face cu profesionisti bine formati si competenti. Contacteaza-ne!

ShowRoom Timisoara

In septembrie 2006 am inaugurat noul sediu Hydroline aflat pe un teren de 1500 mp. In afara cladirii principale dispunem de un atelier, doua magazii incapatoare si parcari. In permanenta veti gasi expuse 3-4 cazi cu hidromasaj, saune finlandeze si infrarosii, mobilier de gradina, produse pentru piscine si altele.

 

ShowRoom Bucuresti

Pentru a fi mai aproape de clientii nostri din Bucuresti, am deschis ShowRoom si in capitala! Cu o experienta de 8 ani pe piata bucuresteana, Hydroline va asteapta in noul ShowRoom de pe Bulevardul Pipera nr. 43, Comuna Voluntari. Ne puteti contacta la numaruld e telefon 0732 440 332.