300+ Cazi cu hidromasaj vandute in Romania

Hydroline a reusit perfomanta de a vinde in Romania peste 300 de cazi cu hidromasaj in decursul ultimului deceniu. Spa-urile de la Sundance Spas, importate de Hydroline din Statele Unite ale Americii, au castigat increderea romanilor prin calitatea extraordinara a hidromasajului pe care il ofera.

Cazile din gamele Select, Clasic, de Lux, Premium si Premium Plus – 22 de modele in total – au intrat in curtile a peste 300 de familii de romani fericiti. De-a lungul anilor, aceste minipiscine spa de gradina au participat la numeroase emisiuni de televiziune, au facut deliciul publicului vizitator la multe expozitii de profil.

Peyton este una dintre cele mai apreciate cazi exterioare cu hidromasaj. Denumita „nava amiral a seriei Clasic 680”, Peyton este solutia de buget pentru un hidromasaj cu adevarat de calitate. Se adreseaza unui public pretentios, care nu accepta in curtea sa decat produse de inalta tinuta, verificate. Iar Peyton este folosita zilnic de mii de americani!

Noutatea anului 2017: cazile din seria Premium Plus 980. Doua sunt optiunile aici, Claremont si Kingston, doua spa-uri exterioare de lux, care inglobeaza toate elementele apreciate de clienti la modelele anterioare. Cabinetul exterior are un design de invidiat, scaunele de hidromasaj sunt uriase, confortul este sporit. Ascensiunea intr-o astfel de cada inseamna un masaj corporal complet, egal cu relaxare totala.

Doresti sa incepi o discutie cu un specialist Hydroline despre aceste minipiscine exterioare spa? Nimic mai simplu! Incepe cu o estimare de pret. Sau suna direct la: 0728 781 761. Daca doresti mai multe informatii inainte de a vorbi cu noi, descarca brosura!

Hidromasaj divin!

cada cu hidromasaj