Din cele mai vechi timpuri, oamenii din întreaga lume au recunoscut proprietățile vindecătoare ale apei calde. Această realitate nu s-a schimbat, deoarece continuăm să ne bucurăm de beneficiile pe care le oferă o cadă cu hidromasaj. De la proprietățile de vindecare ale hidroterapiei până la aspectele sociale ale timpului petrecut cu familia și prietenii, beneficiile unui SPA merită cu adevărat investiția inițială.

Ce este hidroterapia?

Unul dintre cele mai importante motive pentru cumpărarea unei căzi cu hidromasaj este beneficiul pe care îl are pentru sănătate și wellness. Hidroterapia este practica utilizării apei încălzite pentru ameliorarea și gestionarea durerii, iar cele mai bune căzi cu hidromasaj promovează sănătatea prin hidroterapie.

Cum functioneazã?

Hidroterapia într-un SPA se bazează pe combinația câștigătoare a trei elemente: căldură, flotabilitate și masaj. Căldura dilată vasele de sânge pentru a crește fluxul sanguin. Flotabilitatea reduce greutatea corporală cu 90%, reducând presiunea asupra articulațiilor și mușchilor. Și masajul îndeplinește misiunea finală de SPA, relaxând mușchii și ușurând presiunea asupra nervilor. De asemenea, stimulează circulația și accelerează procesul natural de vindecare al organismului.

Cu o combinație de jeturi puternice și scaune sculptate care se armonizează cu corpul dumneavoastră, spa-urile exploatează puterea beneficiilor de vindecare ale apei. De ce să cumpărați un SPA?

  • Ameliorarea durerii de artrită și a altor afecțiuni cronice
  • Remedierea durerii în mod natural
  • Stimularea imunității
  • Reducerea riscului de leziuni în timpul exercițiilor
  • Scăderea stresului
  • Consolidarea relațiilor cu familia și prietenii
  • Creșterea productivității
  • Obținerea unei nopți liniștite si relaxate
  • Ameliorarea durerii de artrită și a altor afecțiuni cronice

O baie în cada cu hidromasaj este extrem de benefică, însă apele termale pulsante au avantaje deosebite pentru cei care se confrunta cu durerea artritei. Medicii de la Universitatea din Pennsylvania raporteaza ca hidroterapia oferă o opțiune viabilă pentru îmbunătățirea durerii, mobilității și calitătii vieții la pacienții cu artrit. Unii oameni cu artrită afirmă chiar că apa caldă face mai ușoară întinderea în cada fierbinte.

Această întindere vă ajută la sporirea mobilității și a flexibilității. Cei care se confruntă cu dureri cronice din alte condiții, cum ar fi fibromialgia, pot găsi, de asemenea, scutire la simptomele lor prin hidroterapie. S-a descoperit că timpul petrecut în SPA a avut un efect calmant asupra persoanelor care trăiesc cu fibromialgie, ajutându-le să-și amelioreze durerea.

 

Hydroline
www.sundance-spas.ro
0732 440 332