5 modalități de a vă îmbunătăți timpul într-o cadă cu hidromasaj Sundance Spas

Deși tratamentele de masaj în apa caldă sunt suficient de reconfortante, vă recomandăm să vă transformați zona dvs. SPA într-o zonă ZEN. Ce implică acest lucru? Încercați aceste strategii pentru a vă transforma experiența SPA într-o atmosferă cu adevărat relaxantă:

Iluminarea:
De la alegerea schemei de culori perfecte pentru iluminarea SPA-ului dvs. la plasarea strategică de lumânări în jurul deck-ului, iluminatul poate îmbunătăți cu adevărat starea de spirit. Toate SPA-urile Sundance® sunt dotate cu iluminare LED reglabilă care oferă o experiență liniștitoare. În plus, cromoterapia stimulează echilibrul și seninătatea corpului și a minții pentru o experiență SPA mai bună.

Natura:
Decorați zona SPA cu plante vii sau verdeață rezistentă la schimbările de temperatură pentru a reda o atmosferă de grădină. O gradină nu numai că vă va da senzația de relaxare departe de casă, ci creează, de asemenea, o barieră suplimentară de intimitate, care vă va permite să vă scufundați complet în cada cu hidromasaj fără a vă distrage atenția. Întrucât ne aflăm în sezonul de iarnă, plasați cada cu hidromasaj în mijlocul zăpezii pentru o senzație de rece ce vă va îmbogăți sufletul și vă va aduce o doză mai mare de sănătate.

Adăugați elemente de apă și de foc
În plus față de mini cascada deja caracteristică spa-urilor Sundance Spas, o cascadă improvizată în curtea proprie sau o fantână cu apă curgatoare poate da un plus atmosferei. Pentru cei care folosesc SPA-ul după apusul soarelui, vă recomandăm sa vă relaxați la un foc de tabară sau la un șemineu cu lemne pentru a adăuga un confort decorului.

Protejați-vă intimitatea
În cazul în care curtea vecinului se află la doar câțiva metri distanță, gardurile de protecție sau ecranele mobile în jurul SPA-ului dvs. vă pot ajuta să mențineți un sentiment de izolare și intimitate.

Bucurați-vă de aromaterapie
Sundance® Spas Sunscents® utilizează cartușe parfumate pentru a infuza apa cu mirosuri liniștitoare alese chiar de dumneavoastră. Opțiunile includ lavandă, ploaia de vară, iasomie și alte mirosuri stimulatoare ale dispoziției. Cu aromoterapia vă veți mări timpul petrecut la SPA, oferindu-vă minții și corpului o experiență înaltă prin arta mirosului.