Utilizarea unei căzi cu hidromasaj poate avea un impact pozitiv asupra sănătății și bunăstării dvs., cu condiția să urmați câteva reguli pentru a asigura atât siguranța proprie, cât și pe cea a familiei și  prietenilor dvs. Accentuarea siguranței cazii va spori bucuria și va elimina posibilitatea producerii unor neplăceri sau accidente. Având în vedere acest lucru, iată câteva reguli de siguranță pe care orice proprietar de cadă cu hidromasaj ar trebui să le respecte.

Timpul potrivit, temperatura potrivită

Cu toate că petrecerea timpului într-o cadă cu hidromasaj este o experiență minunată, statul pe o perioada prea îndelungată în apă sau la o temperatură prea ridicată poate provoca probleme de sănătate. Majoritatea experților vă recomandă să petreceți nu mai mult de 15-20 de minute în cadă.

Păstrați temperatura apei din cada cu hidromasaj nu mai mare de 40 grade C. Majoritatea utilizatorilor de cadă cu hidromasaj preferă temperaturi cuprinse între 38 grade C și 39 grade C.

Limitați timpul petrecut în cadă pentru copiii sub vârsta de 10 ani până la 5-10 minute și setați temperatura apei la nu mai mult de 35 grade C.

Înainte de a utiliza o cadă cu hidromasaj, femeile însărcinate ar trebui să consulte medicul pentru a afla dacă este recomandabil.

De asemenea, persoanele cu afecțiuni cardiace, hipertensiune arterială sau alte afecțiuni medicale grave nu ar trebui să intre într-o cadă fără acordul medicului.

Evitați consumul de alcool

Consumul de alcool trebuie evitat atunci când se utilizează o cadă cu hidromasaj.

Hidratarea este importantă, așadar combateți efectele transpirației prin consumul de apă (în sticle sau cupe de plastic, deoarece sticla reprezintă un pericol în jurul căzilor).

Fiți precauți cu privire la efectele medicamentelor eliberate pe bază de prescripție medicală. Când vorbim de medicamente care pot provoca somnolență, evitați utilizarea unei căzi cu hidromasaj, deoarece efectul poate fi intensificat prin imersie în apă caldă. Dacă aveți îndoieli referitoare la compatibilitatea unui medicament cu utilizarea căzii, consultați un medic.

Creați un spațiu sigur

Trebuie să aveți un sistem de închidere pentru a vă asigura că micuții dvs. nu au acces la cada cu hidromasaj în timp ce sunt nesupravegheați.

Trebuie să asigurați capacul căzii atunci când acesta nu este utilizat.

***

Atunci când utilizați o cadă cu hidromasaj, puneți întotdeauna pe primul loc siguranța. Asigurați-vă că familia și prietenii dvs. respectă regulile de mai sus pentru a menține experiența drept una sigură și plăcută.

Nu dețineți încă o cadă cu hidromasaj? Consultați oferta noastră pentru a va alege modelul preferat.