Proiectarea / amplasarea adecvata va permite integrarea armonioasa in ambientul disponibil, fara a da impresia de „adaugat ulterior”.

La alegerea unei căzi cu hidromasaj Sundance, tineti seama de dimensiunile, platformei, pergolei sau terasei unde veti amplasa spa-ul. Consultati reviste de specialitate pentru amenajari, lasati imiaginatia sa lucreze pentru dumneavostra, creati ambientul perfect pentru relaxare. Nu neglijati prezenta plantelor, vor da viata si culoare ambientului, de asemenea iluminatul poate adauga atmosferei, initimitate, energie chiar romantism. accesul din casa in spre spa poate fii o continuare a terasei, un deck de lemn, o alee de piatra – accesul secundar dinspre curte, poate fii realizat din lespezi de piatra inconjurate de gazon, astfel ati creat o alee discreta in armonie perfecta cu natura.
Nevoile familiei dumneavostra: Doriti sa va petreceti timpul cu prietenii ascultand muzica, petrecand in aer liber sau apreciati mai mult meditatia in liniste ? Raspunsul la acesta intrebare, va determina genul de amplasare al cazii de hidromasaj.

Accesul cazii din casa se face usor?
Cu cat mai aproape de casa, cu atat mai placut pentru dumneavoastra.

Nu neglijati intimitatea ! La alegerea amplasamentului cazii incercati sa luati in considerare o pozitie ferita de privirile deranjante ale vecinilor. In cazul in care acest lucru este imposibil, creati-va intimitate prin montarea de paravane sau draperii vaporoase, plantarea de arbusti.

Soare sau umbra ! Amplasarea cazii trebuie sa tina cont de zonele insorite sau umbrite, de curentii de aer, nu uitati spa-ul va fii folosit pe tot parcursul anului.

Peisajul ! Este important sa identificati locul preferat din cada si sa orientati spa-ul incat sa aveti o panorama cat mai agreabila, astfel obtineti hidroterapie si relaxare pe locul preferat, in ambianta si intimitatea casei dumneavostra.

DRENAJ
Atunci cand ploua, in ce directie se scurge apa din gradina dumneavoastra? Apa pluviala trebuie indepartata din preajma casei; de asemenea, evitati ca aceasta sa „balteasca” in preajma cazii cu hidromasaj.
Asigurati-va, inainte de a monta spa-ul, ca in acel loc apa are unde sa se scurga. Daca aveti deja un sistem de scurgere a apei, asigurati-va ca spa-ul poate fi conectat la acesta.

INSTALATIA ELECTRICA
Pentru a furniza energia electrica necesara sistemelor de pompare si filtrare ale minipiscinei, sursa electrica trebuie montata in imediata ei apropiere.
Panoul electric general al casei poate in egala masura sa asigure furnizarea energiei pentru diverse sisteme, precum irigare, iluminat exterior etc. Un electrician va va putea adauga un cablu suplimentar. Asigurati-va ca acesta va consulta inainte Manualul utilizatorului, sau personalul calificat al distribuitorului.

Ziua instalarii
Pentru a planifica instalarea spa-ului dumneavoastra vorbiti cu dealer-ul Sundance Spas. Dealerii nostri vor face tot ce le sta in putinta pentru a face instalarea spa-ului cat mai rapida si fara probleme.