jacuzzi acoperit

Asigurați-vă investiția, protejandu-o. Capacele pentru cada cu hidromasaj sunt recomandate nu numai pentru estetica spa-ului, acestea având și alte beneficii. Ele protejează cada impotriva murdăriei, a insectelor, a frunzelor și a altor resturi din apă, pentru a vă păstra experiența SPA cât mai plăcută, fiind construite din cele mai performante materiale disponibile în industrie.

Prin completarea căzii cu hidromasaj cu un echipament atractiv și util, puteți prelungi durata de viață a întregii instalații. Această protecție modernă menține temperature apei, consumul de energie al echipamentelor necesar pentru incalzirea acesteia, fiind unul redus. Rezultatul final va consta în faptul că, utilizandu-o, în special in sezonul rece, va contribui la reducerea costurilor lunare de operare.

Capacele SunStrong ™ Premium Spa sunt construite cu atenție la detalii, din materiale rezistente, făcându-le să aibă grijă de cada cu hidromasaj. Materialul din poliester oferă o rezistență puternică la diferite deteriorări cauzate de elemente naturale precum vânt, zăpadă, apă, mucegai și raze UV. Mai mult decât atât, acestea sunt rezistente la pete!

Capacele termoizolante sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri și sunt ușor de folosit, astfel încât să le puteți ridica sau cobori rapid chiar în timp ce SPA-ul este în uz. Fabricate din materiale de calitate superioară și cu 25% mai ușoare pentru o manevrare flexibilă, Sunstrong ™ Covers vin într-o varietate de culori, alese cu atenție pentru a completa SPA-ul dvs. Iar design-ul acestora poate complimenta orice decor, deoarece este conceput pentru a oferi un stil curat și elegant.

Caracteristici și beneficii:

  • Rezistență la razele UV
  • Rezistență la apă
  • Mai ușoare decât acoperirile din vinil, fără a-și pierde din rezistența
  • Ușor de curățat