Sauna si jacuzzi

Ai o cadă cu hidromasaj de la Sundance, ce-ti mai lipseste? Absolut nimic!… la prima vedere, pentru ca poti complimenta hidromasajul cu o sesiune la sauna! La sauna ta, proprie si personala. Sa ai acces dupa bunul plac la o sauna e una dintre cele mai bune alegeri din viata ta!

Saunele realizate de Hydroline vin in 3 arome:

Sauna finlandeza din gama Hydroline actioneaza asupra organismului gratie caldurii uscate pe care o emana. Incaperea este construita din lemn uscat si nevopsit, iar caldura emanata provine de la o soba pe care sunt puse pietre vulcanice care trebuie udate din cand in cand. Este ideala in special pentru sezonul rece.

Pe de alta parte, sauna umeda se realizeaza in incaperi construite din ceramica. Umiditatea aerului poate ajunge pana la 100%, astfel incat aerul este dens si vizibilitatea scazuta, iar temperatura este cuprinsa intre 35% – 50%, deoarece o temperatura mai inalta ar putea avea efecte adverse asupra pielii.

Acest tip de sauna se recomanda si copiilor, saunele umede avand capacitatea de a reduce crizele de astm, creste imunitatea la nivelul sistemului respirator, imbunatati oxigenarea organismului, circulatia sanguina, elimina stresul si ajuta pielea sa devina mai sanatoasa.

Cele peste 1000 de saune rezidentiale, realizate si instalate il ultimele doua decenii de activitate de catre specialistii Hydroline stau marturie experientei noastre.

Saunele cu infrarosu sunt recomandate persoanelor care nu agreaza aburul sau umezeala si isi doresc doar o baie de caldura, la o temperatura crescuta si confort deplin.
Cel mai minunat lucru este ca sauna cu infrarosu nu prezinta nici o contraindicatie.

Tu de care suana iti doresti? Ia legatura cu un specialist Hydroline!