Hydroline la AMBIENT EXPO 2018

Esti in cautare de inspiratie pentru amenajarea si decorarea unui spatiu interior? Vrei sa afli care sunt cele mai noi tendinte in amenajari interioare si exterioare?
Intre 8 si 11 martie, la Romexpo, va avea loc o noua editie a targului international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine – AMBIENT EXPO 2018!

Hydroline, importator exclusiv Sundance Spas in Romania, va asteapta la propriul stand din cadrul AMBIENT EXPO 2018 pentru a descoperi gama de produse!
Loc de desfasurare: Romexpo – Pavilionul B2. Program de vizitare: 8 – 10 martie: 10 – 18; 11 martie: 10 – 16. Bilet intrare: 10 lei/zi.

Produsele care vor fi prezentate in cadrul expozitiei sunt urmatoarele:

Premium 880 – model Marin

Petrecerea poate sa inceapa oricand in acest spa. Spatiul interior este suficient pentru 5 adulti, iar ca design se potriveste aproape oriunde!

jacuzzi marin

Noul sistem de filtrare asigura cea mai buna limpezire a apei, astfel incat aceasta sa ramana permanent curata, cu un minim de efort din partea dumneavoastra. Usor de intretinut, prietenos si cald, modelul Marin creeaza cu adevarat ambianta necesara pentru a „sparge gheata”.

Mai multe detalii


Premium Plus 980 – model Claremont

Cu un spatiu de pana la 6 adulti, revolutionarul spa Claremont se bazeaza pe elementele pe care oamenii le iubesc la modelele preferate Sundance Spas, actualizate cu detalii moderne, bine gandite.

jacuzzi claremont

Un cabinet exterior uluitor si care ofera mai multe moduri de a te relaxa decat inainte, acest model Seria 980 va schimba modul in care folositi spa-ul!

Mai multe detalii


Sauna

Saunele construite pe baza cerintelor individuale pot fi dotate cu banchete, spatare si masca cuptor cu design diferit (Standard, Elegance, Luxe). Indiferent de modelul ales, materialul folosit este abachi, lemn cu inertie termica foarte mare. De asemenea, puteti alege dintre diferitele modele de umbrare decorative pentru lampi, tetiere si alte accesorii pentru saune.

sauna finlandeza

Mai multe detalii

www.hydroline.ro
www.ambient-expo.ro